06 155 96 028 Capelle aan den IJssel"Een beeld zegt meer dan duizend woorden"
 
 
Bruidsfotografie-SoWoW >> Bruidsfotografie >> Bruidsfotografie Gouda Cormac en Andreia

Bruiloft Cormac en Andreia

jun.
1
2013
Cormac_Andreia.jpg

Cormac en Andreia zijn getrouwd op 1 juni 2013 in de St. Barnabasparochie in Haastrecht.

Andreia had de nacht doorgebracht bij goede vrienden Tania en Gerrit in Gouda. Haar beste vriendin Andreia heeft zowel het haar als de make up verzorgd. In eerste instantie leek het alsof we ruim voldoende tijd hadden die ochtend, maar uiteindelijk was het toch nog even spannend of de bruid wel op tijd klaar zou zijn.

Ik ben begonnen met het fotograferen van de schoentjes, de jurk en de accessoires. Toen Andreia aan de visagie begon heb ik natuurlijk ook een paar sfeerfoto's gemaakt van het aanbrengen van de make up.

Daarna het prachtige moment waarop de bruid haar jurk aantrekt en hierbij wordt geholpen door haar moeder en haar vriendin.

Nu snel door naar de kerk, de St. Barnabasparochie, waar de bruidegom reeds klaar staat om de daggasten te ontvangen. Cormac zou Andreia pas voor het eerst in haar bruidsjurk zien op het moment dat zij naar het altaar loopt. Een prachtig moment en de emotie was dan ook bij iedereen van het gezicht te lezen.

Na de ceremonie in de kerk was er slechts een half uur ingepland voor de fotografie. Gelukkig was de locatie in de buurt en hebben we toch een aantal hele mooie foto's kunnen maken, zowel van de verschillende groepen als van het bruidspaar alleen.

Normaal gesproken fotografeer ik hierna nog heel even de feestlocatie en zit het er daarna op. Bij deze bruiloft was echter besproken dat ik ook bij het diner, de receptie en het feest in Gouda foto's zou maken. Rond 11 uur had ik voldoende foto's van de feestgangers en was het tijd om het bruidspaar en alle gasten lekker te laten doorfeesten, zonder dat dit op de foto zou komen.

Ik heb enorm genoten van deze mooi dag en van het prachtige paar. Cormac en Andreia, ik wens jullie een sprookjeshuwelijk, waarbij jullie nog lang en gelukkig mogen leven!

de schoentjes
Schoenen en sieraden
Accessoires