06 155 96 028 Capelle aan den IJssel"Een beeld zegt meer dan duizend woorden"
 
 
Bruidsfotografie-SoWoW >> Bruidsfotografie >> Bruidsfotografie Roosendaal Hans en Linda

Trouwreportage Hans en Linda

okt.
5
2012
Hans_linda.jpg

Hans en Linda zijn op 5 oktober 2012 in Roosendaal in het huwelijksbootje gestapt. 

Toen ik 's ochtends aankwam bij de ouders van Linda, waar Linda werd opgemaakt, zag ik al meteen dat zij absoluut niet zenuwachtig was. Hans en Linda hadden de dag perfect gepland, waardoor er geen reden was tot haasten en nervositeit.

Linda zat nog in haar badjas en ze liet alles over zich heen komen. Ik heb een aantal foto's gemaakt van haar kapsel en van het aanbrengen van de make up en daarna heb ik de tijd genomen om het bruidsboeket, de schoentjes en de uitnodiging vast te leggen. 

Ook het aankleden van de bruid werd door mij natuurlijk gefotografeerd en zo ook de emotie op het gezicht van vader en broer bij het zien van de bruid in haar prachtige bruidsjurk. Dit zijn de momenten die zo'n dag zo bijzonder maken, de pure emoties van vrienden en familie en zeker ook van het bruidspaar zelf.

Nadat Hans zijn aanstaande kwam ophalen in een prachtige trouwauto, was er ruime tijd om foto's te maken bij de Wouwse Plantage. Een prachtige, bosrijke omgeving met karakteristieke panden. Een perfect locatie voor trouwfoto's! Helaas zat het weer niet zo mee en hadden we veel last van regen, maar dat mocht de sfeer niet drukken. De foto's stralen nog steeds de liefde van dit echtpaar uit en dankzij de "huismeester" mochten we ook nog een aantal foto's maken in het oude brandweermuseum.

Dit was weer een prachtige bruiloft die ik mocht vastleggen. Ik wens Hans en Linda een geweldig huwelijk!

Bruidsfotografie- SoWoW is onderdeel van ©SoWoW