06 155 96 028 Capelle aan den IJssel"Een beeld zegt meer dan duizend woorden"
 
 
 
 
Bruidsfotografie-SoWoW >> Over Smulders Bruidsfotografie

Over Smulders Bruidsfotografie

Smulders Bruidsfotografie is opgericht door Inge Smulders, allround fotografe en visagiste. Inge heeft inmiddels ruime ervaring in de fotografie op verschillende werkgebieden. In haar algemene portfolio zijn voorbeelden te vinden van o.a. portretfotografie, bedrijfsfotografie, zwangerschapsfoto's, familiefoto's, productfotografie, etc. 

Inge is een ware romanticus en zij geniet dan ook elke keer weer van de bruidsreportages die zij mag verzorgen. Vandaar dat zij ervoor gekozen heeft een aparte site in te richten voor haar bruidsreportages, zodat zij hier haar specialisatie kan tonen binnen deze prachtige tak van fotografie.

Iedere bruiloft is uniek en elk bruidspaar op zijn eigen wijze zeer bijzonder. Trouwfoto's zijn meer dan een leuke herinnering, de foto's moeten de sfeer van de dag en de emoties van het moment kunnen uitstralen. Het bekijken van je eigen bruidsfoto's moeten ervoor kunnen zorgen dat je weer even terug gaat naar je trouwdag en automatisch een glimlach op je gezicht krijgt.

Inge heeft een oog voor detail en ze behoudt te allen tijde het overzicht. Geen stress, maar ongedwongen genieten op je bruiloft, dat is waar zij voor gaat. Geen gemaakte, over-geposeerde kiekjes, maar stijlvolle, romantische foto's waar jullie liefde en geluk vanaf straalt.

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze website. Inge komt graag langs voor een kennismakingsgesprek.

Alles op en top verzorgd. Liet absoluut niets te wensen over. Alles precies zoals afgesproken. Alles keurig tot in de details geregeld. Fotografie met passie. Dit is absoluut een aanrader!!!

Gerco

Aangenaam en professioneel, prachtige foto's en een zeer goede nazorg, wij zullen absoluut weer contact opnemen met dit bedrijf voor een andere reportage.

Cormac